Logo
  •  Call 0606 19 777 For Reservations

FOLLOW US ON

Principiile noastre de administrare a Business-ului

La Smokehouse SRL noi ne conducem dupa urmatoarele principia.

Business si Integritate

Angajindu-ne in practicile de afaceri legale si urmarind standartele international de conduit alese de Transparency International (www.transparency.org). In special:

  1. Vom desfășura activitatea noastră în mod corect, onest și deschis.
  2. Nu vom oferi mită, și nici nu vom trece cu vederea oferirea de mita, astfel încât să obținem un avantaj în afaceri.
  3. Nu vom accepta mită, și nici nu suntem de acord să fie acceptată în numele nostru, în scopul de a influența  afacerea
  4. Vom evita afacerile cu alte persoane care nu acceptă valorile noastre și care ar putea dăuna reputației.
  5. Vom stabili procesele noastre pentru a evita mita directă sau indirectă, pentrui păstrarea și susținerea valorilor noastre.
  6. Ne vom asigura că toată lumea în afacerea noastră și partenerii noștri de afaceri știu Principiile noastre.

 

Vom păstra aceste principii chiar si atunci cand va fi dificil.

Perspectivele Centrice in Moldova

Noi la Smokehouse avem pasiune pentru Barbeque,Bere si Comunitate,si speram ca compania noastra va reflecta aceasta pasiune si pentru clientii nostri. In plus cu pasiunea noastra pentru mincare sintem la fel de pasionati si de Moldova.Furnizorii nostri vor fi atent selectati,luind in consideratie suportul antreprenorial local,pentru a prezenta clientilor nostril istorii de startup in Moldova.Restaurantul va depunde toate eforturile pentru a servi produsele realizate pe plan local,care ar transmite mesajul „Facut cu mindrie in Moldova”.

Claritate si Sinceritate

Pentru a sprijini angajamentul nostru de transparență am venit cu proiectul nostru din partea socială numită Open Source Entrepreneurship. Pentru ce anume sintem Deschisi? Noi sintem deschisi pentru crearea propriului business in Moldova. Aceasta include totul legat de structura businessului si inregistrarii,documentatiei si vizelor individuale,experientelor cu agentii guvernamentali,taxe etc. Mai mult decât atât, vom împărtăși gândurile și ideile noastre despre nelipsitele teme de corupție și a experiențelor noastre, în cea mai mare comunitatea de afaceri din Chișinău.

Vezi site-ul nostru www.opensource-entrepreneurship.org

Acestea sunt angajamentele noastre.Si principiile de baza.

Cu multa sinceritate,

Echipa Smokehouse SRL

David Smith, Matthew Stahlman and Vlad Shuleansky