Logo
  •  Call 0606 19 777 For Reservations

FOLLOW US ON

Istoria noastră: The Grand Opening (Partea 4)

După mai mult de un an de lucru, de luptă și pregătire în cele din urmă ne-am deschis !! Evenimentul a fost un simbol al luptei noastre pentru a deschide această afacere .

Marea deschidere a Smokehouse a fost o zi foarte importantă pentru noi, pentru că tot la ce am muncit atât de mult era  gata să vină la viață. Noi am fost capabili să vedem viziunea noastră în practică,cu prietenii noștri și alte persoane din comunitate, pentru a drumul pe care urma să mergem.

The Grand Opening Pouring of Beers!
Marea deschidere Turnare de bere!

Am fost foarte recunoscători pentru toată lumea care a venit la eveniment, mai ales cei care ne-au ajutat in diferite moduri de-a lungul primelor faze / deschidere Smokehouse. Am avut mulți oameni care și-au oferit voluntar timpul lor pentru a ne ajuta , în special cu construirea restaurant.

Tostul la marea deschidere cu H.E. Ambasadorul Dl James Pettit

Noi am fondat Smokehouse cu o inteție: să arătăm oamenilor că este posibil sa începi un business, chiar unu complicat ca un restaurant, fără să dai mită. Și apoi să-l conduci în timp ce plătești toate taxele necesare totodata cu bere, mâncare și deservire de înnaltă calitate!

Bucurându-se de berea artizanală Moldovenescă împreună cu prietenii!

În timp ce ne pregătim să sărbătorim sfârșitul acestui an și începerea unui nou an , ne bucurăm să vedem cât de mult a crescut Smokehouse.Acum smokehouse se poate mândri de așa evenimente săptămânale ca Trivia night, English Over Beers, Game night, American Football, Wings night și Sunday Brunch.

Vom continua să lucreze din greu pentru a aduce lucruri noi, fie că este vorba de bere, bucate sau de evenimente pentru oaspeții noștri! Comunitatea care sa dezvoltat în jurul Smokehouse este minunată, ne place si ne mentine incurajati sa continuăm!

Noroc! Un an nou fericit!

Echipa Smokehouse

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *