Logo
  •  Call 0606 19 777 For Reservations

FOLLOW US ON

Despre fondatori: Vlad

Sigurul fondator Moldovean este VLAD Shuleansky. El a trăit în Chișinău

The only Moldovan founder of Smokehouse is Vlad Shuleansky. El a trăit în Chișinău, întreaga sa viață.Pe parcursul a mai multor ani Vlad a lucrat la o companie IT,facând extragerea datelor, outsourcing și SEO pentru mai multe companii din Moldova, cât și din străinătate. În afară de aceasta, el este, de asemenea, un voluntar cu experiență care a dedicat mult timp combaterii traficului de persoane, discriminarii de gen și a violenței în familie, prin abilitarea tinerilor prin afaceri.

Toate aceste lucrări l-au condus la fondarea Smokehouse ,un loc care se va concentra pe produse locale, idei și comunitate.
All this work led him to founding Smokehouse a place that will be focused on local products, ideas, and community. Unul care el speră poate inspira alți oameni cu gândire antreprenorială din Moldova.Fiind un fan al BBQ-lui, Vlad este sigur că unicitatea acestuia va atrage moldovenii, și va aduce succes afaceri.

El crede cu tărie că pasiunea este ingredientul cheie pentru succesul oriunde în lume.Pasiunea lui Vlad de a concepe Smokehouse l-a condus să se alăture lui Matt și David, fără ezitare.

Smokehouse nu este singura pasiune a lui Vlad, Vlad  este  fondatorul și căpitanul „Flying Mamaligas”.Sportul este foarte nou în Moldova, atât de noi încât nu mulți moldoveni au auzit de el.Vlad și”Flying Mamaligas” speră să schimbe acest lucru prin popularizarea sportului prin pagina lor de Facebook și participarea la mai multe competiții internaționale
Vlad iubește Moldova, dar vede problemele pe care le are și vrea să rămână și să facă ceva în privința asta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *