Logo
  •  Call 0606 19 777 For Reservations

FOLLOW US ON

Despre fondatori : Matt

Mat Stahlman este un alt fondator al Smokehouse S.R.L. Este greu de spus de unde este Matt , pentru că și-a petrecut cea mai mare parte  a vieții sale în mișcare nu numai peste tot în America, dar, de asemenea,a trait timp de 2 ani, în Arabia Saudită.
A absolvit Peter F. Drucker School of Management, cu o diplomă  master în Politică, Economie și Business. Mai târziu, Matt se alătură Pace Corp și sa mutat în Republica Moldova, unde a petrecut 2 ani ca voluntar.La fel ca mulți alți voluntari, gama de răspândire a muncii sale a fost axată pe mai multe domenii, cum ar fi: crearea unui site web pentru o agenție guvernamentală, prăjirea și tocarea a 45.3592 kg de dovleac în o bucatărie mică a unui bloc ex-sovietic, de predare a training-urilor despre voluntariat si multe altele.În scopul de a scăpa de monotonia berii Chișinău, Matt a început preparea a stilourilor de bere care îi lipseau în Moldova.Între aceasta activitate și gătit, Matt se bucura de schimbul de gusturi si arome noi cu prietenii săi locali.

De-a lungul vieții sale de voluntar pace Corp, Matt a găzduit mai multe standuri de alimente, și a observat că oamenii se bucură de BBQ, care  la lasăt să creadă în succesul viitor al Smokehouse.Ceea ce l-a inspirat Matt, să rămână în Moldova, a fost potențialul pe care la văzut în țară, la dezvoltarea căreia vrea să participe.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *